A lifestyle for dogs

 

Canifina je luksuzna multibrend koncept radnja sa ekskluzivnom proizvode za sve ljubitelje pasa, smeštena u samom srcu Beograda. Naša želja je da ispunimo svoju najiskreniju potrebu da klijentima pružimo mogućnost kupovine luksuznih proizvoda za pasa i to vrhunskog dizajna i superiornog kvaliteta. Vizija i koncept koji pokreću Canifina brend temelje se na stvaranju jedinstvenih butika koji predstavljaju suštinsku ljubav prema našim ljubimcima, a istovremeno odražavaju i upotpunjuju moderan, savremeni način života.


The story behind our passion

Detinjstvo smo proveli u Južnoj Africi, u porodici u kojoj se tradicionalno negovala ljubav prema psima, i čvrsto smo obećali da ćemo nastaviti da proslavljamo i delimo sa drugim ljudima strast naše porodice. Budući da smo odrastali uz generacije koje su posedovale jedinstveno znanje o mnogim vrstama pasa, imali smo priliku da spoznamo na koji način treba da brinemo o psima i kako da im omogućimo najbolji mogući život. Stoga, smatramo da je naša misija da začnemo koncept koji će omogućiti da sa vama podelimo svoje iskustvo i znanje o brizi i negovanju vašeg voljenog četvoronožnog člana porodice.


Our corporate responsibility

Društvena odgovornost kompanije Canifina proizilazi iz želje da se aktivno zalažemo za pse u nevolji. Verujemo da je svakom psu potrebna ljubav, isto kao i nega, i upravo iz tog razloga pomažemo i podržavamo dobrotvorne organizacije koje ukazuju pomoć psima kojima je to potrebno širom Srbije